hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

4 år siden Øivind hvisket i øret til pappa rett før hjertet hans sluttet å slå....

 • Publisert: 10.11.2016, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • «Fatter'n nå skal jeg slutte med all dritten og ikke finne på noe mer faenskap». 

  Pappa var en fantastisk mann - for så mange. Han hadde styrke, mot og tro på at det gikk an å kjempe for alt man trodde på. Selv om det for andre virket umulig. 

  Og pappa trodde på Øivind. 

  Øivind har styrken til pappa i seg. Han er unik. Han viser at han klarer å forbli i sitt gamle miljø. Uten dop. Uten behandling - annen enn samtaler med alle de fine menneskene rundt ham. Folk som går forbi og hilser. Anne Kristin, Håkon, Roger og mamma som han snakker med nesten hver dag. 

  Pappa hadde håp. Han var fortvilet og sliten, men han ga aldri opp håpet. Det er ikke alle som klarer å stå i den situasjonen. Pappa håndterte det på sin måte. Det var ikke lett for ham. Ei heller for oss rundt. Ingen er supermann. Han gjorde så godt han kunne. I boka beskriver både Den Glade Gutten og søstra hvordan pappa levde som ufravikelig støtte og far for sin rusmisbrukersønn. Det hadde også sin pris. 

  Han ga alt han hadde. Tusen takk for alt du ga oss pappa, alt du lærte oss. All varme, all kjærlighet, trygghet, mot og gode samtaler. 

  I dag er det 4 år siden du døde på Ahus, i en seng med rent sengetøy, med sykepleiere og oss tre barna rundt deg. I dag sendes aller siste input over til forlaget. Øivinds drøm om å få ut livshistorien sin går snart i oppfyllelse. Her er minneordene om deg som ligger på sidene til Norsk Brukshundsports Forbund. Tusen takk, pappa. Du har vært en inspirasjon på veien! 

      

   

 • Publisert: 10.11.2016, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar