hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Valium, Nemi og jobb

 • Publisert: 19.08.2016, 20:35
 • Kategori: På tur
 • Øivind starter videoen med å si at det å skvære opp med søstra har gitt ham ro i kroppen og sjela. Lik den han fikk av å ta ti valium tidligere... Ti valium... Søstra orker ikke å gripe fatt i utsagnet engang, der og da, men det er en utrolig viktig refleksjon... 

  Uansett; Den Glade Gutten har mye å være glad for: blant annet at han har vært så heldig å ha folk rundt seg som tror på ham. Tror på at han kan hvis han vil, og gir han tillit og støtte. En av de viktigste støttespillerne har vært Jonny Linus Halvorsen som driver Miljø Fokus, og gutta hans; Kamo, faren til Kamo og Tommy. De ga Øivind den største sjansen av dem alle: en jobb. De hadde han med seg rundt omkring på ulike steder hvor de jobbet. Jonny kjøpte bur til Nemi, slik at hun kunne være med i bilen. 

  Øivind var optimistisk og følte seg klar, så lenge han kunne ha med Nemi. Jonny ble med i møte med NAV, og satte Øivind i sving fra klokka sju om morgenen til 15 på ettermiddagen. Og Flaggis fikk føle gleden av å jobbe igjen. Flere dager i uka, helt opp til nesten full uke. Sovna på et blunk på kvelden, opp klokka fem. 

  Men Nemi synes ikke det var greit at Øivind var opptatt med jobb. Hun hyler og uler bare Øivind går et stykke unna henne. Må han driste seg til å gå på do, piper og uler hun ustanselig til han kommer tilbake til henne. Skal han møte noen må det skje ute, for Nemi må være med overalt. 

  Så - hvordan skal det gå med jobbing videre for Den Glade Gutten?


   

 • Publisert: 19.08.2016, 20:35
 • Kategori: På tur
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar