hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Å føle at døra er i ferd med å stenges...

 • Publisert: 11.08.2016, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Søstra blei skikkelig redd i helgen da Øivind ikke ringte da han lovet eller svarte på telefon eller meldinger i løpet av 16 timer. Akkurat slik som skjedde helgen i forveien også. Redd gikk over i forbanna da Øivind på ingen måte viste forståelse. Tvert imot - han gikk til angrep og skrev relativt lite hyggelige ting om søstra si. Da fikk søstra nok - og tok behørig avstand. Hun har grenser hun også. Plutselig måtte Øivind klare seg alene.

  Nå har han kjent på noen tanker om det som skjedde... Alle kan gjøre feil - vi gjør feil hele tiden. Det som er viktig, er å lære av feilene sine, finne ut hvordan man kan gjøre ting bedre neste gang. Og når man innser at man har oppført seg dumt, unnskylder seg og lærer, da kan motparten lettere tilgi. 

  Jeanette:
  Bra gjort, Øivind - og bra at du fortsatt er nykter. Du fortalte meg nettopp at denne dagen er et kroneksempel på en dag du tidligere ville tydd til beroligende piller for å tåle alle tankene og følelsene. KJEMPEBRA at du valgte å klare deg uten. La kroppen og hodet herje. For det går over. Og når vi snakker sammen blir ting bedre. 

  Stolt av deg. Og glad i deg. Tusen takk for pene ord. Det varmet virkelig i hjertet å høre det. 

  Hilsen søstra di

  Øivind:
  Alltid viktig å huske på for dem som har drevet med alt det tullet jeg har drivi med eller eventuelt annet faenskap.. Når familien ringer å maser så er det som oftest grunnet til at de er bekymret og redde.. Da er jo det eneste rette å gjøre er å ta kontakt å si at alt er ok. Unnskyld Jeanette. 

  Man lærer så lenge man lever. 


   

 • Publisert: 11.08.2016, 21:27
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Anniken

  11.08.2016 kl.22:37

  Stå på🖒jobb videre..dette fikser du vettu,jeg har trua🖒

  Anne C O

  19.08.2016 kl.16:05

  Søstera til dophue.. Eh litt av et navn å kalle seg selv, viser mye empati samt forståelse for broren din. Vi er mange som virkelig skjemmes og blir ille berørt av dine usympatiske .uengasjerte og ikke minst mangelen pånforståelse med mennesker m rusproblem. Dophue, som du så "fint" Kaller din even bror. Søstera er sliten stakkars. Fikk du ikke pengene samt "kjendis" statusen du ville oppå m å"hjelpe" lillebror som alt var glemt...?!

  Jeanette og Øivind Flagstad

  20.08.2016 kl.20:05

  Hei Anne C O: Tusen takk for din kommentar. Denne tematikken bringer mange meninger. Din er også velkommen. "Dophue" er noe Øivind selv har skrevet og vært med på å utforme som tittel i prosjektet. Alle mennesker er ulike og har sin bagasje og historie, nyktre som rusa. Som Øivind har sin, har jeg min og du har din. Han har rett til sin mening, jeg til min og du til din. Vi får mange innspill til prosjektet, både her i bloggen og i private meldinger inn til Flaggis for livet. Alle de som har skrevet og takket for at vi deler vår historie gir motivasjon til å fortsette. Det er både misbrukere, eks-misbrukere og pårørende. Ønsker deg alt godt videre!

  Skriv en ny kommentar