hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Milepæl nådd!

 • Publisert: 23.07.2016, 09:24
 • Kategori: Fra boka
 • I morgen blir del 2 av boka sluppet på ebok.no - og hver del kan leses på mobilen, iPad eller lesebrett! Responsen etter første del har vært overveldende - tusen takk til alle for tilbakemeldinger :) Det at man kan lese boka i 15 deler, hver på rundt 25-30 sider på iPhone/Android (litt avhengig av hvor stor tekst man velger) har gjort det veldig enkelt og lett tilgjengelig. Hvordan du laster ned ser du ved å klikke på www.flaggisforlivet.no  Beskrivelse av boka: 
  En helt vanlig familie på 1990-tallet. Mor, far, storesøster og lillebror i en tomannsbolig utenfor Oslo.

  Lillebror Øivind var nysgjerrig på det meste, men kjedet seg på kretssamling i fotball. I stedet oppsøkte han alle rusmidler han kunne komme over, unntatt heroin. Fra annen etasje i barndomshjemmet styrte han dopsjappa si, mens faren gjorde sitt beste for å holde ham unna avgrunnen.

  Storesøster Jeanette ville ikke ta et trekk av en vanlig røyk engang, og synes dop var for tapere med dårlig dømmekraft. Lykkepillene i hennes liv var skolen, trening, jobb og helgefesting med venner. En helt vanlig jente med bulimi og selvpåført karakterjag som jaktet på den trygge familien.

  Boka beskriver de ulike retningene søsknenes liv tar de neste 20 årene, og gir et ærlig og usminket innblikk i dopmiljøet som er skremmende nær; rett utenfor stuedøra til så altfor mange av oss. Mye kan skje når et familiemedlem prøver narkotika og ikke klarer å slutte.

  Når faren dør møtes søsknenes verdener igjen etter 20 år med minimal kontakt. Er blod tykkere enn vann? Kan Øivind klare å finne veien til det han nå ønsker seg aller mest: et vanlig liv?

 • Publisert: 23.07.2016, 09:24
 • Kategori: Fra boka
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar