hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Uvant kan være skremmende

 • Publisert: 03.07.2016, 22:46
 • Kategori: Hjemme hos
 • Jeanette:
  Søndag kveld ringte Øivind meg og sa: "Fy fader, jeg trenger fortsatt trening i normale ting, ass. Som i dag da jeg var på lunsj med sjefen og døtrene hans. Jeg blei så stressa. Måtte gå og legge meg en halvtime da jeg kom hjem for jeg var så bekymra for at dem kanskje ikke var like fornøyde med sammenkomsten vår som meg. For jeg hadde det knallbra."
  "Du er nok ikke den eneste som kan tenke sånn, broder'n. Dette er lurt at du tenker litt høyt om", sa jeg og ba ham ta en liten video og skrive litt tekst. 

  Øivind:
  He he he😂😂😂jeg trenger nok fortsatt trening i hverdagslige ting...Jonny sto for herlig lunsj med døtrene sine idag😃veldig hyggelige jenter!! Jeg fikk servert bacon burger yum yum yum.. Vi satt å koste oss i et par timer på Kolbotn terrasse. Koselig å møte Tiri og Thilie, VELDIG snille jenter !!😃i dag fikk sjefen meg til og med til å se på fotball, heier på dem som vinner bare jeg😂

  Så pusler jeg lit med drivhuset men jeg titter på matchen 👍👍👍gøy at ting går så min vei etter jeg nyktra meg😃😃😃og det er jo visse personer som fortjener stor takk for alt dette og tenker ofte at pappa har en finger med i spillet fra den andre siden også😉
  TUSEN TAKK JONNY, TIRI OG THILIE FOR EN GENIAL SØNDAG
   


   

 • Publisert: 03.07.2016, 22:46
 • Kategori: Hjemme hos
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  04.07.2016 kl.11:07

  Hei!😊 Er innom bloggen hver dag for og sjekke om det er nå nytt. Du er en sikkelig stå på gutt/mann,som klarer dette,det er viktig med støtte spillere ,men det er du som må gjøre jobben, og den jobben du gjør er helt TOPP. Til og ta av seg hatten både en og ti ganger. Lykke til videre.

  Erik

  04.07.2016 kl.13:39

  Det er nok vanligere enn du tror å tenke sånn, og at man føler seg litt ukomfortabel i uvante situasjoner. Det er mange av oss som er litt usikre på seg selv, og på om man er "bra nok". Jeg tror ikke du trenger å gruble på akkurat det, for du virker som en veldig åreit fyr som er lett å like. Det er artig å følge med på livsprosjektet ditt, og jeg gleder meg over at det går så bra med deg. Ha en riktig god sommer, og lykke til videre med ditt nye liv.

  Skriv en ny kommentar