hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Lever fortsatt plantene Den Glade Gutten fikk av Finn Schjøll og den unge damen?

 • Publisert: 26.06.2016, 18:30
 • Kategori: Hjemme hos
 • Det er viktig å prioritere ting som gjør en glad og som gir energi. Noen ganger er det morsomt å prøve ting som er utfordrende og nye, noen ganger er det godt å gjøre ting man mestrer. Og Øivind digger å drive med planter. 

  Den Glade Gutten har nå fått drivhuset han har drømt om levert hjem til seg. Det står fortsatt i emballasjen og venter på å bli satt opp, men på filmen her kan vi uansett se hvordan det går med plantene han har på balkongen. Har de overlevd den siste tiden hvor Øivind har vært på jobb? Det er mye Øivind skal venne seg til i et vanlig liv hvor jobb tar en stor del av hverdagen... 


   

 • Publisert: 26.06.2016, 18:30
 • Kategori: Hjemme hos
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Trond Amundsen

  02.07.2016 kl.18:37

  Hei Øyvind du husker kanskje ikke meg, men er gamle venner av pappaen din og moren din som vi forsatt er omgangsvenner med. Jeg syntes du er tøff stå på. Jeg vet litt om hvordan det er og gå av sterke opiater etter ca 200 ganger på sykehus med morfin som smertemidel. Jeg greie og komme meg av disse. Men det er ikke alltid like greit. Sliter med div virkninger. Så jeg håper det går bra med deg. STÅ PÅ. Jeg husker deg godt som liten. Dette er kun du som kan greie.

  Jeanette og Øivind Flagstad

  03.07.2016 kl.22:51

  Hei Trond - og takk for melding. Jeg har videresendt den til Øivind. Du har jommen hatt det tøft du også. Alle har sitt, kjemper sine kamper. Sender deg mange gode tanker og ønsker om god sommer! Klem fra Jeanette (det er jeg som styrer med bloggen - i alle fall enn så lenge)

  Skriv en ny kommentar