hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Besøk hos Finn Schjøll og Knut på Nøtterøy søndag den 12. juni

 • Publisert: 26.06.2016, 07:00
 • Kategori: På tur
 • Jeanette:
  Søndag den 12. juni satte vi oss i bilen og suste nedover til Nøtterøy. Finn inviterte oss da vi møtte ham på TV2 God Morgen Norge den 3. juni, og han er en mann som står for sine ord. Hvem stod i porten og ønsket oss velkommen med et fantastisk stort smil? Jo, Finn og Knut er vertskap som man lett føler seg avslappet hos. De er herlige mennesker; gjestfrie og ikke minst gavmilde. Etter omvisning i den fantastiske hagen fikk vi servert både god mat og drikke, kake og kaffe. Noen som har spist miniatyrappelsiner med skall før? Det fikk vi også gleden av å prøve for første gang, rett fra treet til Finn! Sønnen min synes en av de store kaktusene til Finn var så utrolig fin, og Finn ga ham med en gang en liten avlegger av den som stod i potte. Samtidig fikk han instruksjon om hvordan han skulle klippe av de skarpe piggene ytterst på bladene og hvordan han skulle vanne den. Han synes det var stor stas å ha fått en plante av "sjølveste Finn Schjøll", som han sa, og satte i gang med plantestell med en gang vi kom hjem. Øivind fikk masse stiklinger av forskjellige planter, samt flere planter i potte. De ruslet rundt der i hagen lenge. Tiden gikk så fort og vi hadde det så hyggelig at vi rett og slett glemte å spørre om vi kunne ta bilder! Starstruck! Men har dere lyst til å se hvordan Finn og Knut har det i hagen sin på Nøtterøy er det bare å følge Finn på Instagram, han poster bilder derfra stadig vekk:
  http://instagram.com/finnschjoll 

  Tusen takk for en utrolig flott dag, Finn og Knut, og hjertelig takk for bøker og planter! Både sønnen min, moren min og jeg synes boka "Gjør som mora di sier", er helt strålende - du har skrevet så mange sanne og riktige ting om livet, En bok til inspirasjon, positivitet og glede! Og både kjæresten min og jeg ble så utrolig glad for boka "Tradisjonsrik jul", som du har skrevet sammen med Wenche Andersen. Kjæresten min elsker jula, og vi gleder oss begge til å pynte og forberede neste julefeiring sammen. Nå har jeg inspirasjonen jeg trenger i bokform - hurra!

  Øivind:
  Tusen takk for en kjempehyggelig lunsj, det var både spennende og koselig å se hvordan du har det når du ikke er på TV. Veldig kuult å se at du hadde så mye forskjellige blomster og planter, og fint drivhus/lysthus. Knakandes god mat og drikke. Det var veldig stort av deg å be oss på lunsj. Digger spesielt appelsintreet jeg fikk av deg. Det vokser som bare det! Snart skal jeg få satt opp drivhuset, men her er en film om hvordan plantene har det akkurat nå.    

 • Publisert: 26.06.2016, 07:00
 • Kategori: På tur
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar