hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Utkast til tekst på baksiden av boka vår: "En glad gutt og søstra til dophuet"

 • Publisert: 05.06.2016, 00:38
 • Kategori: Blogg
 • Øivind og jeg har jobbet med boka vår siden jul. Foreløpig tittel er "En glad gutt og søstra til dophuet". Her er utkast til tekst på baksiden av boka:

  "Ut fra en helt vanlig familie på fire, bosatt i tomannsbolig et sted like utenfor Oslo, spant det det en snurrebass i vill fart, rundt og rundt. Lot seg ikke stoppe. Den nysgjerrige Øivind kjedet seg på kretslagssamling med John Carew og de andre gutta, og oppsøkte heller all mulig rus han kunne komme over. Fra annen etasje i barndomshjemmet styrte han dopsjappa si, mens faren gjorde sitt beste for å holde ham unna avgrunnen.

  Storesøsteren Jeanette ville ikke ta et trekk av en vanlig røyk engang, og synes hasj og dop var for tapere med dårlig dømmekraft. Lykkepillene i hennes liv var skolen, trening, jobb og helgefesting med venner. En helt vanlig jente med bulimi og selvpåført karakterjag som jaktet på den trygge familien.

  Når faren dør møtes søsknenes verdener igjen etter 20 år med minimal kontakt. Er blod tykkere enn vann? Kan den glade gutten klare å stoppe spinninga?"

   

 • Publisert: 05.06.2016, 00:38
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Emilie Christine Jansen

  05.06.2016 kl.16:06

  Jeg synes det høres kjempebra ut!

  Jeanette og Øivind Flagstad

  05.06.2016 kl.23:03

  Tusen takk for tilbakemelding, Emilie!

  Skriv en ny kommentar