hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Den Takknemlige Gutten

 • Publisert: 04.06.2016, 20:54
 • Kategori: Blogg
 • Øivind tekster:
  det er fullt mulig å finne tilbake til det gode gamle nyktre livet hvis man virkelig vil... Fikk en tilbake melding av en alle tiders gammel venn istad, han så at hvis flaggis klarer å nyktre seg da må bare andre slutte å syte over at de liksom ikke klarer det.. Jeg må jeg kreditt til han også for han har festa sykt mye og har  vært nykter i 2år"JIPPI KOMPIS DU VET DET ER DEG JEG MENER HVIS DU LESER DETTE "😘

  En ekstra stor takk og klem til Finn Schjøll som gå meg en alle tider tv opplevelse igår og gleder meg til å besøke han med Jeanette, Marius og Nemi. 

  Her er bilde av bukettene Jeanette fikk av Øivind og Finn:   

 • Publisert: 04.06.2016, 20:54
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  05.06.2016 kl.21:58

  Det var en utrulig historie dere hadde og fortelle. Jeg husker dere begge fra hundekjører miljøet til holmenkollenhundekjøreklubb. Venabu var fast plass. Ønsker dere begge to lykke til videre ,stå på dette, kan bare gå en vei dette.

  Jeanette og Øivind Flagstad

  05.06.2016 kl.23:06

  Tusen takk - ja, hver gang jeg hører gauling fra hunder ser jeg fortsatt for meg alle hundekjørerspannene klare for start i løp... Gode minner. Vi skal stå på!

  05.06.2016 kl.21:59

  Det var en utrulig historie dere hadde og fortelle. Jeg husker dere begge fra hundekjører miljøet til holmenkollenhundekjøreklubb. Venabu var fast plass. Ønsker dere begge to lykke til videre ,stå på det kan bare gå en vei dette.

  Skriv en ny kommentar