hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Savnet etter pappa på den store dagen

 • Publisert: 01.06.2016, 15:00
 • Kategori: På jobb
 • Øivind tekstet og sendte film i går kveld:
  "lit av en dag, dette har jeg hatt lyst til lenge.. JOBB/JIPPI/ARBEIDSKAR??????Det hadde nok ikke mange trodd... Får vi se imorgen hva dagen bringer......."

  Jeanette:
  Det var flott å snakke med Den Stolte Gutten i går kveld, til tross for at han var helt sløv i stemmen... Hørtes nesten ut som han hadde brukt dop så det holdt.... Men han var såklart supertrøtt etter å ha stått opp kl 04:50 og ha jobbet hele dagen. En dag av gangen nå, Rom ble ikke bygget på en dag. Og intet press på noen ting, det sier både hans sjef og jeg. At han vil og at han får til, er utrolig bra - at han føler han mestrer, har det bra på jobb og har lyst til å fortsette, er det viktigste. Pappa kjempet alltid for at Øivind skulle komme seg i jobb. Arbeidsmoralen var alltid høy i familien Flagstad. Men Den Glade Gutten ville alltid gå sine egne veier. De var ikke alltid lovlige. Han beviser det motsatte nå, og såklart skulle han gjerne gitt pappa en god klem, smilt og sett ham inn i øynene - og sett d   

 • Publisert: 01.06.2016, 15:00
 • Kategori: På jobb
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Thomas Bratsberg

  02.06.2016 kl.12:55

  Grattis med jobb Flaggis! Dette går rette veien. Storslagent!

  Jeanette og Øivind Flagstad

  02.06.2016 kl.22:33

  Tusen takk, Thomas. Jævlig hyggelig at en så god kompis som jeg ikke har møtt på så lenge, og som jeg faktisk er jævlig glad i, kommer innom bloggen og legger igjen hyggelig kommentar. I morra blir det TV2 God Morgen Norge mellom 8 og 9 og jeg skal prate med Blomster-Finn om planter, men denne gangen lovlige planter og du veit jo jeg er glad jeg har grønne fingre.

  Berit Thoresen

  03.06.2016 kl.08:43

  Hei

  Jeg kjenner ikke dere personlig , men blir så imponert og glad i hjerte mitt

  Har nå sett innslaget på God morgen Norge

  Så flotte mennesker dere er :?) Jeg heier på dere . Ønsker dere alt godt videre og sammen er dere sterke :?) God helg og en riktig god sommer . Klem Berit

  Jeanette og Øivind Flagstad

  03.06.2016 kl.23:12

  Tusen takk for så gode ord, Berit :) Det er veldig hyggelig med støtten :) Riktig god sommer til deg også :) klem

  Richard

  10.06.2016 kl.06:09

  Jeg heier på deg og vil følge historien din.

  Lykke til og husk at det er enorme mengder styrke I en som har bestemt seg for noe 😉

  Skriv en ny kommentar