hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

For første gang på jobb i dette årtusen....

 • Publisert: 31.05.2016, 20:16
 • Kategori: På jobb
 • Jeanette:
  På søndag hadde broder'n og jeg en laber dag. Vi var slitne begge to, jeg var litt motløs. Savnet litt initiativ fra ham. Vi orket ikke filme noe, vi bare satt og preppet i forhold til eventuelt besøk på TV2 God Morgen Norge. Da jeg reiste fra ham sa jeg: "Du vil føle deg bedre når du får deg jobb, vet du, Øivind. Man føler at man er med og bidrar, det er bruk for en. Man kan føle at man har mer verdi når man jobber." 

  "Nehei", svarte han, "jeg føler meg ikke noe mindre verdt selv om jeg ikke har jobb. Nei, jeg gidder ikke tenke dårlig om meg sjøl." Og så sa vi hadet, og jeg kjørte derifra og tenkte: "Han kommer aldri til å få seg jobb. Han er aaaaltfor glad i NAV og i friheten han har ved å ikke jobbe."

  OG SÅ BLE JEG SÅ LURT!!! 

  Jonny og Øivind hadde bevisst holdt skjult at de hadde kjøpt bur til Nemi i forrige uke, slik at hun kan være med mens Øivind jobber. De har ordna arbeidsklær til Øivind og de hadde planlagt oppstart i dag. Øivind skulle ta toget litt over kl 6 for å være i Son kl 07:00. Så la de ut bilde på Øivinds profil på Facebook og tagget meg - og slik fikk jeg vite at broder'n faktisk har mer guts og vilje enn jeg hadde ant!! Jeg var helt overveldet! Begynte å gråte av glede, ringte Jonny med en gang, og han kunne fortelle meg at både han og Øivind var så fornøyde fordi de hadde klart å holde det hemmelig. Jonny er en fornuftig mann - han sier vi ikke må pushe Øivind nå, han kommer til å bli sliten. Orker ikke Øivind å komme, skal han melde ifra. Må han komme seinere eller orker ikke å komme er det også greit, bare han sier ifra. Så kommer han når han orker igjen. Jonny har gjort dette før - han har gitt sjanser til flere personer på denne måten. Han er en fantastisk fyr - og det er jommen Den Glade Gutten også. Skal si søstra og mammaen til Øivind er positivt overrasket, imponert og glade!!! Vanvittig bra, broder'n!! Heia deg og Jonny!!! 

  Her er en liten film Øivind tok på toget til Son i dag morges:


   

 • Publisert: 31.05.2016, 20:16
 • Kategori: På jobb
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar