hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Søstra blir gæær'n innimellom

 • Publisert: 24.05.2016, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • Jeanette:
  Jeg vil så gjerne se broder'n gjøre fremskritt og ta grep som er nødvendig for å finne veien til et vanlig liv. Og innimellom holder jeg på å klikke fordi Øivinds liv begrenses av at Nemi ikke kan være alene. Jeg har hatt hund og kjæredyr selv - jeg kan forstå konturene av forholdet til Nemi og Øivind. Og selvsagt er det spesielt at de omtrent aldri har vært fra hverandre siden Nemi kom til Øivind da hun var valp. Det bærer Nemi stort preg av, og det er ikke noe å gjøre med nå. Det er bare frustrerende å for eksempel se muligheter om jobb flyte forbi akkurat her og nå, fordi Øivind må ha Nemi ved siden av seg hele tiden. Hun orker ikke å gå så langt, det er for varmt, det er for kaldt. Som jeg sa til broder'n i dag; noen ganger føler jeg Nemi blir en stor unnskyldning for deg for å slippe å ta deg en jobb. MEN - han bedyrer at han gleder seg til den dagen han kan jobbe. Og selvsagt vil det komme nye jobbmuligheter - det har vi såklart trua på!

  Og jeg kan ikke gjøre annet enn å endre meg sjæl, hvilket betyr å slå meg til ro med at progresjonen på noen ting i broder'ns liv må stå på pause. Jeg utfordrer ham til å finne løsninger på nåværende tidspunkt, men akkurat dette med Nemi finnes det ingen løsning på. 

  Vi får bare tåle noen temperaturtopper i samtalene våre, det må vi bare regne med. Det er jo såklart ganske vanlig mellom en bror og en søster. Veldig bra at vi faktisk klarer å ha så godt forhold som vi har, gitt at vi omtrent ikke har hatt interesse av kontakt med hverandre på over 20 år. Liten utblåsning i dag, men utbruddet har allerede stilnet og fred og harmoni er igjen tilbake. Fuglene synger. Og plantene til Den Glade Gutten vokser på verandaen hans :)


   

   

 • Publisert: 24.05.2016, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Thomas Bratsberg

  26.05.2016 kl.05:53

  På Småjobber på finn.no fins det ofte både korte og lange utendørsoppdrag som man sikkert kan ha med seg bikkja på. Hagearbeid og lignende..

  Jeanette og Øivind Flagstad

  26.05.2016 kl.19:04

  Kanonbra tips, Thomas. Tusen hjertelig takk! Dette skal jeg få formidlet til Øivind asap. Han har nemlig så vanvittig lyst til å få kjøpt seg et drivhus (faktisk), og da trenger han å få jobbet litt for å spare opp penger. Herlig!

  Jeanette og Øivind Flagstad

  26.05.2016 kl.19:10

  Thomas: Øivind digger deg - han ble veldig glad når jeg fortalte at du hadde skrevet i kommentarfeltet!!

  Skriv en ny kommentar