hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Skravla går med en kaffekopp

 • Publisert: 23.05.2016, 21:43
 • Kategori: På tur
 • Jeanette:
  På søndag var vi på Kaffebar'n igjen på Kolbotn. Planen var å jobbe litt og samtidig ta en kaffe. Fordi Nemi ikke kan være alene, sitter vi nå alltid på et av bordene ute. Og riktignok har Den Glade Gutten ikke mange gode venner som er nyktre, men jøsseball så mange mennesker han prater med og hilser på!! I går fikk vi jaggu ikke jobbet halvparten av det vi skulle. Det var gamle naboer, facebook-venner og kjente fjes han pleier å hilse på som passerte bordet og stoppet for å prate stadig vekk. Skal si at det å ta en kaffe er en flott mulighet til å sosialisere seg litt på en søndag! Og i tillegg fikk Øivind lov til å ta bilde med Trine Hattestad! Litt bikkjeprat ble det også med vår OL-vinner i spydkast. Fantastisk hyggelige mennesker på Kolbotn!

  Øivind:
  VENNER: lit av en tur på kaffebaren med herlige Jeanette og geniale Viktor :) fått bevist at nå har jeg ikke lov å klage på at jeg og Nemi er alt for mye alene... Fy faen så mange hyggelige mennesker som kom bort å pratet da vi skulle jobbe med boka. Blei mere prating enn jobbing så hvis jeg nå kjeder meg igjen er det bare ta med 30kr til en kaffe.. Dra ned på kafeen og håpe på at noen kommer bort


   

 • Publisert: 23.05.2016, 21:43
 • Kategori: På tur
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Tiril Fladland

  24.05.2016 kl.00:08

  Heisann! Må bare få si at det er utrolig godt jobbet av dere begge! Herlig med måten dere står på, dokumenterer og deler med oss alle hvordan dere håndterer den situasjonen dere er i. Koselig å se at du stadig finner nye gleder i hverdagen, Øivind! Gleder meg til du stikker innom meg på stasjon' nå til helga 😃

  Klem, Tiril

  Jeanette og Øivind Flagstad

  24.05.2016 kl.11:08

  Tiril: Tusen takk for så utrolig koselig tilbakemelding! Det er så viktig med menneskene rundt Øivind, ikke bare oss som er familie, men de han treffer på jevnlig basis på Kolbotn. Du er en av de positive som vil han vel. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen :)

  Skriv en ny kommentar