hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Respekt og jobbmuligheter

 • Publisert: 14.05.2016, 07:00
 • Kategori: På tur
 • «Du får ikke no' sympati av meg, for det er ikke synd på deg. Men jobber du for meg, så oppfører du deg ordentlig!», sa Jonny til Øivind da vi møttes i Son. Ordet «respekt» begynte å blinke i panna til Øivind i samme sekund. I bilen hjemover sa broder'n: "Vi satt og plapra og det var jævlig kuult å møte Jonny. Jeg har aldri møtt noen som jeg har klaffa så bra sammen med i det nyktre livet før. Måten vi prata på var så lett, han er en person som sier ting rett fram, og alt han sa var gjennomført logisk og i aller beste mening.".


  Noen av oss er heldige og har gode, gamle venner som aksepterer som vi er, og tåler oss som vi blir. Øivind og jeg møtte Jonny Halvorsen på familieferie i Portugal for 26 år siden. Veien hans fra Prinsdal i 1990 til Son har vært lang, og Jonny har gjort mye forskjellig i sitt liv. Han har blant annet eid og drevet vaktselskap med opptil 100 dørvakter ansatt på det meste. Han har vært ute mer enn en vinterdag og sett mye rart, for å si det mildt. Øivind satt med glugger så svære som tinntallerkener og lyttet.

  Jonny er ærlig og bestemt, men snill. På Son Bryggerhus i går snakket vi sammen i to timer. Han har trua på at Øivind kan hvis han vil, men er tydelig på at han må ta grep sjæl. Og han vil gi Øivind en jobbsjanse når tiden er riktig. En fantastisk fyr!!!

  Øivind tekstet til meg i går kveld: Tusen takk til Jonny som gadd å ta seg tid til å møte meg og Jeanette, når han har mere nok å gjøre. Å tilby meg jobb og ha troa på meg er utrolig stort!! :)og ha har helt rett i at jeg skylder deg som er så utrolig flink og står for meg å bli nykter(samt alle andre som er glade i meg)som jonny sa:jeg klarer dette hvis jeg bestemmer meg! :)
   

 • Publisert: 14.05.2016, 07:00
 • Kategori: På tur
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar