hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Mayday

 • Publisert: 02.05.2016, 09:23
 • Kategori: Hjemme hos
 • Jeanette:
  Vi er mange som kjenner til den type usikkerhet som følger med at noen vi er glade i prøver å holde seg unna rus. Vi vil så gjerne hjelpe, står med hjertet i hånda og håpet som ledestjerne. Og så er det dessverre ikke vårt valg when the going gets tough... 

  Ettersom jeg skulle på jobbreise fra torsdag til sent søndag kveld skulle Line publisere blogginnlegg med Øivind nå på lørdag. Slik ble det ikke. Da jeg pratet med ham på torsdag og fredag snakket han mye om det å holde seg nykter. At han jobbet med seg selv og ville klare det. Jeg skjønte at han sleit, men jeg hadde jo ikke mulighet til å dra ut til ham og være hos ham. Nå er han ikke å få tak i. Både Line, mamma, Viktor og jeg har prøvd å ringe, sende SMS og beskjed via Messenger. Null respons over for lang tid....  Siste melding fra ham fikk jeg torsdag kveld: "Saken er biff, jeg skal og klarer å holde meg nykter ;-) jeg og Nemi ønsker deg en kjempe fin kveld".

  NB - dette er intet rop om hjelp for å starte leteaksjon. Erfaring tilsier jo at han kommer til å dukke opp igjen. Skamfull og forbanna på seg sjøl. 


   

 • Publisert: 02.05.2016, 09:23
 • Kategori: Hjemme hos
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  S

  02.05.2016 kl.10:14

  Ville bare foretell deg at vi møtte han i butikken på lørdag,virket ikke rusa da, ihvertfall ikke fjern. Smilte og hilste og virket i godt humør.

  Jeanette og Øivind Flagstad

  02.05.2016 kl.12:31

  Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive dette. Det er veldig godt å lese. Noe er galt når han ikke gir lyd tilbake til noen av oss i familien over flere dager. Men veldig fint at flere ser han og legger merke til ham. Det varmer at folk bryr seg. Det tar sikkert ikke lang tid før vi hører fra ham igjen.

  02.05.2016 kl.12:35

  Så vondt å høre.

  😢

  Stå på.💞

  Skriv en ny kommentar