hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Skulle tatt seg ut om han ble treningsnarkoman...

 • Publisert: 23.04.2016, 18:45
 • Kategori: Hjemme hos
 • Jeanette:
  I dag skulle Viktor løpe Sentrumsløpet, og jeg spurte om Øivind og Nemi ville møte oss i byen for å bli med og se på før vi skulle hjem til Viktor og spise middag og se på film. God trening for broderen å ha et tidspunkt å forholde seg til, samt å komme seg til byen selv. Han er jo mest vant til å være på Kolbotn, og dersom det er noe som skjer et annet sted er han vant til å bli hentet og kjørt av meg eller mamma. Bare det å komme seg til byen var litt om og men for broder'n, men han klarte det, og vi møttes på Stortinget som avtalt. Bra jobba!

  Øivind:
  Spratt på bussen og utrolig deilig å sitte på bussen til Oslo igjen, og ikke ha i tankene at det var noen rusmidler i bildet. Idet jeg hopper av på Jernbanetorget og må gå helt til Stortinget, valgte jeg å gå i horestrøket og der hvor alle skrallingene pleier å være. Men, jeg hadde så lykkefølelse i kroppen, av en grunn jeg ikke visste før jeg kom frem - at jeg faen ikke la merke til en rusmisbruker hele veien. Som jeg garantert hadde sett minst 50 av før på denne strekninga. Det enda mer sjuke, det var at når vi stod og så på løpet, så hadde huet mitt totalt blokkert ut radarsynet. Radarsynet mitt betyr at jeg zoomer inn freakere av alle slag. Men nå la jeg heller bare merke til sunne, positive, naturlig glade mennesker. Vi stod der en time, og jeg har aldri sett så mange sunne, friske mennesker i Oslo i hele mitt liv. Detta ga nå Flagstad et mål som jeg har tatt søstra mi og Viktor i hånda på: at jeg nå skal begynne å trene meg opp til "NO TURNING BACK" - Sentrumsløpet 2017. Allerede fått en utfordring på Facebook av en i familien: "Gjør du det, gjør jeg det". Det er jævla kuult!

  For å pleie Viktor litt, har vi blitt med opp til han og fått i gangsatt noe som gir meg utrolig glede, som vi har pratet om for litt siden; å få til en filmkveld med mat. Smiler til verden med det fine været, og ønsker at alle kan få en like fin lørdagskveld som meg!


   

   

 • Publisert: 23.04.2016, 18:45
 • Kategori: Hjemme hos
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Vaagis

  23.04.2016 kl.21:12

  Har aldri i mitt liv opplevd at Øivind kommer seg inn til byen og møter opp på riktig sted til avtalt tid. Bra jobba! Dette er et tegn på at ting går fremover og at du klarer hvis du gidder. Fra nå av heter du Øivind "friskus" Flagstad siden du har rettet zoomen mot mennesker med et sunt og positivt utgangspunkt. Nå er det bare å ta rennefart mot en feiende flott, og ikke minst produktiv sommer.

  Jeanette og Øivind Flagstad

  28.04.2016 kl.23:18

  Heheheeee. Du er en bra mann, Vaagis. Takk for støtte!

  Skriv en ny kommentar