hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Paracet, pils og nettbrett

 • Publisert: 08.04.2016, 18:47
 • Kategori: Hjemme hos
 • Øivind:
  I dag våkna jeg potte tett etter å ha vært litt forkjøla og hatt sjukt vondt i halsen og gørr i bihulene i et par dager. Vanligvis hadde jeg dratt amfetamin for å bli frisk, men nå får jeg være mannfolk og bli frisk på normal måte. Helt latterlig å prøve å snyte seg, masse rare tunneler i nesa etter å ha snorta etsende pulver i 23 år. Jeg blir faktisk tettere når jeg får snyti ut og kan faen ikke bruke nesespray, for det svir så sykt i nesa. Hele ganen kjennes ut som et åpent sår. Men, detta har jeg påført meg sjæl og kan ikke sutre over det.

  Det som har vært bra med dagen er at jeg nå ser alle de snille nyktre folka jeg har rundt meg. Jeg har fått meg et nettbrett, og tusen takk til Marius for det. Line og typen hennes Johan dro og henta det hos han, og kom ut med det hit til meg, i tillegg til at de tok med Paracet og et par øl. Er en fordel å være snill gutt, for da har man familien sin som hjelper og støtter en når man trenger det.

  Vært ute med Ann-Kristin og kameragjengen i dag og filma mens vi gikk tur fra Skrenten til Coop Extra på Sofiemyr. Må jo tyne det jeg kan av kroppen for at prosjektet dems skal bli bra og det var en kjempefin dag. Tida gikk fort, og håper jeg ikke blir dårligere av å ha flydd ute i møkkaværet og at kameragjengen ikke blir smitta. Merker at det er uvant å være sammen med folk så mye, det føles ensomt når de går og jeg skal sitte hjemme aleine på fredagskvelden. Men med nytt nettbrett er det i alle fall klart for Candy crush-fredag!

  Ønsker alle som leser bloggen en kjempefin fredag.    


   

 • Publisert: 08.04.2016, 18:47
 • Kategori: Hjemme hos
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar