hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Hvem faen kødder med hvordan jeg tar vare på Nemi?

 • Publisert: 31.03.2016, 14:11
 • Kategori: Hjemme hos
 • Øivind:
  Kom hjem fra laaaang bikkjetur, ekstra lang fordi jeg skulle ut og møte søstrene mine for å jobbe, og Nemi skulle være alene hjemme. Kommer hjem utafor blokka, så kommer en bil kjørende forbi meg og parkerer rett foran inngangen. Jeg fikk en dørselger-magefølelse, så jeg gikk faktisk litt treigere, snur meg og ser at to damer går ut av bilen og kommer bak meg. Jeg ser fortsatt ikke hvem dem er. Jeg kødda med dem, snudde meg og sa «Slem hund» og glisa. «Vi er fra Mattilsynet» sa hu ene. «Går det rykter om at jeg har møkkete kjøleskap eller møkkete kåk?» tulla jeg igjen. «Nei vi er her i forhold til dyr», sier dem. Da skjønte jeg med en gang. Enten er det pissprat fra naboer som klager over alt om meg og bikkja, uansett hva, ellers idioter i det miljøet jeg har vært før som bryr seg om alt mulig. Damene blei med meg ned i kåken.

  ReyBO-LVGE0

  Så nå informerer jeg alle som leser bloggen min eller facebook-siden min at verdens mest bortskjemte hund, Nemi, alltid har det bra. Hu er det viktigste i livet for meg. Var ikke meningen å la Mattilsynet dra ut på et unødvendig besøk, ved at jeg ordla meg litt feil da jeg la ut min første video på bloggen, med at Nemi skalv litt.

  «Når vi går skriver vi alltid en rapport», sa hu ene dama da dem skulle gå. «Ja i den rapporten står det vel ikke noe negativt?» sa jeg. «Nei ikke noe negativt å pirke på her.» svarte hu. Idet dem går, kødder jeg med dem en siste gang: «Selv om dere hadde hatt noe negativt å pelle på, så hadde jeg mest sannsynlig gitt dere finger'n og rømt til hytta i Gudbrandsdalen med bikkja. Men faen, der sa jeg hvor hytta mi lå, så da var ikke det hemmelig lenger. Men vi har hytte et annet sted også da.»

  Søstra til dophuet har sin mening om hvordan han tar vare på bikkkja si og forholdet mellom Øivind og Nemi.

   

 • Publisert: 31.03.2016, 14:11
 • Kategori: Hjemme hos
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Naboen

  03.04.2016 kl.00:26

  Både du og Nemi virker som flotte naboer 😊

  Hilsen en nabo

  Skriv en ny kommentar