hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Prosjekt Glad Gutt - elefanten deles opp i biter

 • Publisert: 29.03.2016, 19:14
 • Kategori: Hjemme hos
 • I går fikk jeg besøk av søster`n Jeanette og en venninne.
Vi tok en prat om bokprosjektet og satt opp endel punkter og gjøremål. Min første oppgave er å sette opp daglige mål som er oppnåelige
  Øivind: Dette er første skritt inn i mitt nye nyktre og vanlige A4-liv. I går kom søstra mi og bestevenninna Hanne på besøk. Vi gikk igjennom bokprosjektet og satt opp en plan for hva jeg skal gjøre videre. Målet mitt er å sette minst en ting på planen om dagen. Og i dag har jeg klart det :)
  Vil gjerne si tusen takk til storesøster Line som også hjelper oss med bloggen. Nå er det ut på tur med Nemi, mamma og hunden hennes Bajaz.
  Over og ut fra Flagstad som ønsker alle en god kveld.

  Jeanette: Mange av oss kan bli stressa av alt man skulle og burde ha gjort. Og så har man ulike forventninger til hva man skal klare å få gjort på en dag. Min venninne Hanne er ei smart, ærlig og fornuftig jente som har kjent Øivind, meg, mamma og pappa i 30 år og var som et familiemedlem i huset vårt. Perfekt person å ha med som nøytral tredjepart når veien fremover skulle tegnes. Jeg suste i gang med brainstorming av oppgaver, prosjektplan og ansvarliggjøring av broder'n i høyt tempo. Ikke overraskende må det bli noen kræsj mellom en glad gutt og den streite søstra sine verdener. 


   

 • Publisert: 29.03.2016, 19:14
 • Kategori: Hjemme hos
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar