hits

En glad gutt og søstra til dophuet

Øivind Flagstad har vært på rocker'n i over 20 år og har Master i all mulig rus. Den streite søsteren Jeanette finner igjen den omsorgsfulle broren sin når han nyktrer seg. Klarer han å finne veien til det han nå ønsker seg mest: et vanlig liv?

Hjemme hos broder'n

 • Publisert: 27.03.2016, 12:22
 • Kategori: Hjemme hos
 • Jeanette:
  Forholdet mellom meg og broder'n har vært nærmest ikke-eksisterende de siste årene. Når han er påvirka av et eller annet pleier mine innebygde alarmklokker instinktivt å hyle så høyt at jeg trekker meg helt unna. I disse periodene er han forsåvidt heller ikke å få tak i. "Abonnenten er ikke tilgjengelig" svarer telefonen. Han har også hatt for vane å bytte telefonnummer som andre bytter truse. 

  Julaften 2015 satt broder'n ved middagsbordet og snakket om å få orden på livet sitt. Det er like vanlig som "Amen" i kirken. Jeg er så vanvittig lei av å høre på dette som alltid bare blir ord og ikke handling. Derfor sa jeg til ham at jeg var villig til å hjelpe ham med å jobbe med boka hans igjen. Men det var kun nå i starten av 2016 jeg ville ha tid. Absolutt eneste sjanse. Han ble gira, men jeg forventet ingenting.  Han har derfor overrasket meg med å klare å holde seg nykter i en lang periode. Jeg har fått bli med inn i leiligheten hans, som han endelig har fått vasket og ryddet litt. Rusmisbrukere "klarer ikke å bo", for å si det pent. Helt utrolig hvor møkkete det kan være og hvor mye søppel, rot og ødelagte ting som kan oversvømme kåken. Sett fra en streitings ståsted. Men jeg forsøker å skryte av ham når han nå skjerper seg. Og på filmen her har han virkelig stått på for å gjøre den skinnende ren og ryddig! Velkommen inn og ta en kikk!

 • Publisert: 27.03.2016, 12:22
 • Kategori: Hjemme hos
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Trine melnes

  07.05.2016 kl.10:37

  Kjempe flink er du stå på Øyvind ALTID koselig å hilse på deg når vi møtes på Kolbotn du er alltid i godt humør hilser alltid DU MÅ ALLTID HUSKE AT DET DU HAR KLART LYSER DET MASSE RESPEKT AV. Hilsen tidligere nabo I Fartein valensvei 44

  Jeanette og Øivind Flagstad

  07.05.2016 kl.20:43

  Fantastisk support, Trine - tusen takk! Jeg skal formidle til Øivind så snart jeg får fatt i ham igjen. Det betyr veldig mye for ham! Herlig! Hilsen Jeanette

  Skriv en ny kommentar